Lämpöpumput

Maalämpöpumppu

Maalämpöä löytyy luonnon varaajista: maasta, kalliosta ja vedestä. Maalämpöpumpuilla keräämme sen talteen.

Tarjoamme maalämpöjärjestelmät kaikkiin kohteisiin. Käytämme hyväksi tunnettuja ja tutkittuja tuotteita.

Oilon-maalämpöpumppu lunastaa odotukset!

Oilonin maalämpö on käyttökustannuksiltaan edullinen ja ympäristöystävällinen lämmitysvaihtoehto.

Kotimainen Oilon-maalämpöpumppu on helppokäyttöinen ja kestävä joka sopii omakotitalon, rivitalon tai kerrostalon lämmittämiseen sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

Maalämpö on käy myös muunlaisiin kohteisiin: teollisuushallit, koulut ja hoitokodit. Maalämpö ei jätä pulaan talvipakkasillakaan! Oilon-maalämpöpumpuilla on 5 vuoden takuu.

Katso itse

Ilmavesilämpöpumppu

Ilmavesilämpöpumppu tuo lämmön ilmasta veteen ja on helppo sekä järkevää asentaa myös saneerauskohteisiin jossa vanhaa järjestelmää ei tarvitse purkaa. Vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä saa energian tehokkaasti ilmavesilämpöpumpusta.

Oilon AWpro –ilma-vesilämpöpumppu tuottaa vesikiertoiseen lämmitykseen tarvittavan lämmitysenergian myös -20 asteen lämpötilassa. Lämpö saadaan mukavasti myös käyttöveteen.

AWpro ilmavesilämpöpumppu on tehokas, kestävä ja huoleton. Tekniikka tässä on se joka ei petä!

Lue lisää

Lämpöpumpun valinnassa kannattaa luottaa ammattilaiseen! Soita siis meille – Autamme valinnassa ja saat aina reilun tarjouksen oikeasta lämpöpumpusta!

Ota yhteyttä. Pyydä tarjous!

Luotettavat LVI-ratkaisut, huollot ja asennukset Nastolan LVI-ala Oy:ltä. Palvelemme yksityisiä ja yritysasiakkaita Lahden alueella.